вівторок, 4 лютого 2014 р.

Тріумф плавців Луцької СДЮШОР плавання

Протягом двох днів у басейні Ковельської КДЮСШ імені Євгена Кондратовича проходив чемпіонат Волинської області з плавання серед юнаків 2000 року народження і молодші та серед дівчат 2002 року народження та молодші.
У змаганнях брали участь спортсмени чотирьох Луцьких команд (дві команди СДЮШОР плавання, КДЮСШ № 1 управління освіти, НВК № 26) і Ковельської КДЮСШ.
Змагання були відбірковими на чемпіонат України серед юнаків та дівчат, який відбудеться 15-18 лютого цього року в м.Євпаторія. Понад шістдесят спортсменів боролися за перемоги на різних дистанціях та право потрапити до складу збірної команди області.
Переможцями в особистій першості стали:
- 100 м вільним стилем - Софія Сарновська-Шевчук, Руслан Паливода
(СДЮШОР-1);
- 100 м брас - Діана Ахмедова (СДЮШОР-1), Сергій Ніколайчук (НВК № 26);
- 100 м батерфляй - Богдан Куява (СДЮШОР-1);
- 100 м на спині - Дарина Мартинюк, Андрій Наумов (СДЮШОР-1);
- 100 м комплексне плавання – Діана Ахмедова, Богдан Куява (СДЮШОР-1);
- 200 м вільний стиль – Діана Турик (Ковель КДЮСШ), Анатолій Костюк (СДЮШОР-1);
- 200 м брас - Діана Ахмедова (СДЮШОР-1); Сергій Ніколайчук (НВК № 26);
- 200 м на спині - Дарина Мартинюк, Станіслав Мацюк (СДЮШОР-1);
- 400 м вільний стиль – Дмитро Токар (НВК № 26).
В естафеті 4 х 50 м вільним стилем та у комбінованій естафеті 4 х 50 м серед юнаків та дівчат перемогу святкували спортсмени команди СДЮШОР-1.
За результатами багатоборства перше загальнокомандне місце вибороли спортсмени першої команди Луцької СДЮШОР плавання, друге місце - друга команда СДЮШОР плавання, а третіми стала команда Луцької НВК № 26.
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.
Вітаємо тренерів-викладачів Сергія Максимюка, Валентину Санжаровську, Ольгу Корець, Олександра Сологуба (Луцька СДЮШОР плавання) і Олега Галія (НВК № 26) за підготовку переможців та призерів чемпіонату Волинської області з плавання і зичимо їх вихованцям в подальшому легкої води і успішних виступів на змаганнях Всеукраїнського рівня.

Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради (720 335)