четвер, 12 березня 2015 р.

Визначено «Героїв спортивного року 2014»

11 березня у сесійній залі Волинської обласної ради відбулося урочисте дійство, на якому були відзначені спортсмени, тренери з олімпійських, неолімпійських видів спорту, спорту-інвалідів, а також підведено підсумки за результатами виступів спортсменів у всеукраїнських, міжнародних та обласних змаганнях у 2014 році.
Привітали та вручили відзнаки провідним спортсменам краю заступник голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець, перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик та заступник начальника управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин.
Спортсменам та тренерам області вручили грошові нагороди за підсумками виступів у змаганнях 2014 року і нагородили у номінаціях кращих із них.
Серед нагороджених були луцькі спортсмени та тренери, які гідно представляли наше місто на змаганнях міжнародного та всеукраїнського рівнів.
За результатами рейтингу територіальних фізкультурно-спортивних організацій області з олімпійських видів спорту за підсумками обласних змагань, а також за підсумками міжнародних та всеукраїнських змагань 2014 року у третій групі місто Луцьк (голова комітету по фізичній культурі та спорту Юрій Волинець) нагороджено за перше місце.

Також перше місце серед команд другої групи місто Луцьк отримало і в індивідуальних та ігрових видах спорту серед територіальних фізкультурно-спортивних організацій області.
Згідно із рейтингом спортивних шкіл області з олімпійських видів спорту, за підсумками міжнародних та всеукраїнських змагань 2014 року у першій групі за друге місце нагороджено комунальний заклад «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради» (директор Віктор Самчук).

Серед спортивних шкіл області з олімпійських видів спорту, за підсумками обласних змагань 2014 року у першій групі нагороджені кубками та дипломами: за зайняте перше місце КЗ «СДЮСШОР плавання Луцької міської ради» (директор Віктор Самчук) і за зайняте третє місце – КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» (директор Валерій Панчук). А комунальний заклад «КДЮСШ № 1 Луцької міської ради» (директор Руслана Оксентюк) у другій групі нагороджено за третє місце за підсумками обласних змагань 2014 року.


За підсумками фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення області міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” (директор Надія Петрик) нагороджено за друге місце серед тринадцяти місцевих центрів області.

Підсумовуючи спортивний сезон 2014 можна з впевненістю констатувати, що спортивні організації міста, окремі спортсмени були на передових позиціях у змаганнях різних рівнів і вкотре продемонстрували найкращі результати.
Висловлюємо слова вдячності усім спортсменам, тренерам та керівникам спортивних організацій міста за роботу у 2014 році та зичимо в майбутньому нових яскравих перемог.


Комітет по фізичній культурі та спорту
(777 918, 720 335)