вівторок, 16 квітня 2013 р.

Знай наших!

ВОЛИНЯНИНИ ЗДОБУЛИ ЗОЛОТУ І СРІБНУ МЕДАЛІ
Наприкінці березня у Дніпропетровську відбувся відкритий чемпіонат України з плавання. У ньому взяли участь 510 учасників з різних країн: України, Росії, Білорусії, Молдови, Казахстану. Нашу державу представляли найсильніші спортсмени з усіх областей України. Від Волинської області на чемпіонат поїхали вихованці Луцької спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання.
Лучанка Галина Залевська здобула найвищу перемогу – золоту медаль на дистанції 100 м батерфляєм. З 16-річною спортсменкою вже п'ять років займається тренер вищої категорії Олександр Сологуб. Завдяки старанням свого наставника Галина протягом місяця здобула аж дві серйозні перемоги: наприкінці лютого в Євпаторії – звання майстра спорту України, а вже в березні – золоту медаль в Дніпропетровську.
Віталій Алпатов із Луцька виборов срібну медаль на дистанції 200 м комплексним плаванням серед дорослих. Віталій – член збірної України з плавання, у СДЮШОР його наставниками є бригада тренерів у складі Світлани Веретеннікової, Сергія Максимюка, Валентини Санжаровської.
За нагороди змагалися також лучани Катерина Гвардіяк, Юлія Смаль та Анна Прибиш. Разом з Галиною Залевською вони вибороли 6 місце на дистанції естафета 4х100 м комплексним плаванням.
Вітаємо наших спортсменів та їхніх тренерів з нагородами та бажаємо подальших перемог.
Анна КОРОБОВА