середу, 27 травня 2015 р.

Учбово-тренувальний процес у Луцьку опинився на межі зриву через проблеми з опаленням

Учбово-тренувальний процес у Луцьку опинився на межі зриву через передчасну зупинку роботи котелень у місті. Як повідомив голова відокремленого підрозділу Федерації плавання України у Волинській області Віктор Самчук, усі котельні у Луцьку було вимкнено наприкінці минулого тижня через заборгованість. Без опалення залишився і басейн спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву плавання Луцької міської ради (СДЮСШОР).
"Наш басейн відключили від опалення без жодних попереджень. Поки що нам вдається власними зусиллями утримувати задовільну температуру води на рівні 26 градусів. Однак ванну для малечі вже довелося закрили через незадовільні температурні умови, - сказав В.Самчук. - Басейн СДЮСШОР - центральний басейн у нашому місті. Саме тут тренуються члени збірної команди України з плавання, готуються до національних та міжнародних змагань ведучі плавці нашої області, проходять реабілітацію бійці АТО, проводяться шкільні оздоровчі табори. Зараз учбово-тренувальний процес наших плавців та оздоровлення громадян опинилися на межі зриву". 
За словами В.Самчука, для нормального функціонування басейну СДЮСШОР достатньо відновити роботу хоча б однієї котельні, яка знаходиться по вулиці Потапова. Із відповідним проханням керівництво басейну вже звернулося до місцевої влади. Однак поки що проблему не вирішено.
25-метровий басейн СДЮСШОР - центральний міський басейн Луцька. Щодня його відвідує до 1000 громадян.