вівторок, 26 травня 2015 р.

Національна конвенція Федерації плавання України

21 травня 2015 року у м. Рівне розпочалася перша Національна конвенція Федерації плавання України для голів відокремлених підрозділів.
"У 2014 році Федерація анонсувала реалізацію та розвиток регіональних програм з плавання. Ці програми - найкоротший шлях впровадження стандартів FINA, світового досвіду до кожного міста, басейну та спортивного клубу нашої країни. Це - шанс створити організацію, яка розвиватиметься самостійно, що заснована на договірних відносинах між суб`єктами, прозорій системі мотивації, єдиних реєстрів та стандартів. Однак усе це є неможливим без вашої участі, без людей, на плечах яких лежить відповідальність за розвиток плавання як олімпійського виду спорту", - сказав під час урочистого відкриття перший віце-президент та голова комітету з розвитку інфраструктури Федерації плавання України Володимир Шумілін.   
 На урочистому відкритті заходу була присутня також заступник мера м. Рівне з гуманітарних питань Галина Кульчинська. Урочисте привітання учасникам конвенції надіслав також колишній президент Федерації плавання України Олег Дьомін.
Загалом участь у конвенції беруть 17 голів відокремлених підрозділів ФПУ з різних регіонів України. Протягом двох днів експерти у сфері планування, управління, маркетингу та комунікацій проведуть для них майстер-класи та дискусійні панелі з питань розвитку регіональної програми плавання в Україні.